Doe met ons mee!

Samen je doel nastreven, resultaten delen, tips uitwisselen en recepten proeven. Wij merken dat de invloed van een groep groot is. Deelnemers aan onze groepsconsulten zijn vaak extra gemotiveerd. Bovendien is het gezellig. Doe je ook mee?

Samen bewegen

Bewegen is goed voor je. Wij zeggen dat niet alleen, maar doen het ook! Wekelijks organiseren wij een groepsbijeenkomst met verschillende activiteiten. Wat doe jij het liefst? Ga je mee wandelen, fitnessen of hardlopen?

We verzamelen elke maandagavond om 19:00 uur in Lifestylecentrum Ewijk (van Heemstraweg 20). Meld je gratis aan via 06-25058984 of via info@freehealth.nl. Zien we je dan?Lost Weight Challenge

Afvallen in groepsverband en ook nog eens kans maken op een prijs. Dat kan tijdens de Lost Weight Challenge. Voorafgaand aan de Challenge krijgt iedere deelnemer een nulmeting van zijn of haar fysieke gestel. Daarna krijg je gedurende 21 dagen dagelijks beweegtips, gezonde recepten en andere belangrijke informatie die je kunt gebruiken om kilo’s of centimeters te verliezen. Na deze drie weken sluiten we de Challenge af met een gezamenlijke bijeenkomst. Verlies je de meeste kilo’s of centimeters? Dan wordt je als winnaar gehuldigd.

Schrijf je in