Jouw voedingscoach

Wil je gezonder leven? Bewuster met voeding bezig zijn? En gestimuleerd worden om voldoende te bewegen? Wij zijn jouw voedingscoach. Onze hulp is erop gericht om jouw doel te verwezenlijken. Of dat nu het verliezen of aankomen van een aantal kilo’s is of het verbeteren van je sportieve prestaties. Stapje voor stapje begeleiden we je naar het gewenste resultaat.

 

Een nulmeting van je fysieke gestel

Onze begeleiding start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken je huidige levensstijl, welk doel je voor ogen hebt en welke mogelijkheden wij bieden. Vervolgens doen we een nulmeting van je fysieke gestel. Dit geeft je informatie over je gewicht, vetpercentage, vochtbalans, BMI, botmassa en meer. We sluiten af met een persoonlijk advies waarmee je thuis aan de slag kunt. Bij de een bestaat dat advies uit een aanpassing van het eetpatroon, de ander heeft meer baat bij een goed ontbijt of een persoonlijk beweegschema.

 

Ik wil graag vrijblijvend kennismaken

 

Wekelijks consult

Ben je enthousiast over onze werkwijze en denk je dat je met ons advies het beste uit jezelf kunt halen? Dan maken we een vervolgafspraak. Je komt dan regelmatig bij ons voor een consult. Wanneer je wilt afvallen, zal dat wekelijks zijn. Dan bespreken we je bevindingen en doen we weer een meting. Na ieder consult weet je precies welke vorderingen je maakt.

 

Samen afvallen

Heb jij een extra stimulans nodig? We houden ook groepsconsulten. Samen met een vast clubje kom je wekelijks terug om je resultaten te meten. Tijdens deze consulten kun je met elkaar verhalen delen, tips uitwisselen en er staan nieuwe recepten voor je klaar om te proeven. Doe mee!