Over ons

Een gelukkig getrouwd stel, opa en oma van vier prachtkleinkinderen, nog altijd reislustig en ondernemend. Dat zijn wij anno nu. Heel anders was dat een aantal jaar geleden.

Ons verhaal

Een druk gezinsleven met twee schoolgaande kinderen, allebei een veeleisende baan en een recente verhuizing die niet zonder slag of stoot verliep. Dat was de situatie waarin wij als veertigers zaten. Soms liepen we op de toppen van onze tenen. Dit had zijn weerslag op onze gezondheid. Slapeloze nachten, migraine en lusteloosheid. Gelukkig kwamen we op het juiste moment in aanraking met Herbalife.

Proefpakketje proberen

Een eerste proefpakketje deed zijn werk, want al na drie dagen was er resultaat. Geen migraine meer en een goede nachtrust, gevolgd door een energieke dag. Zou dit toeval zijn? Gemotiveerd door het resultaat zijn we ons gaan verdiepen in voeding, voedingssupplementen en bewegingspatronen. Zo kwamen we erachter dat we door ons drukke bestaan een hoop tekortkwamen als het gaat om vitaminen, mineralen en beweging.

Ook een proefpakketje proberen

Werken als voedingscoach

Dit wilden we ook anderen laten ervaren. Na enkele jaren hard werken verlieten we onze banen in de zorg en het bedrijfsleven. Nu werken we alweer sinds 2004 samen, vanuit huis, als voedingscoach. Want ons verhaal is niet uniek. Er zijn veel mensen die in de hectiek van het gezinsleven in combinatie met een drukke baan te weinig aandacht schenken aan hun levensstijl. Wie herkent zich er niet in: in alle haast het ontbijt of de lunch overslaan, rennend van afspraak naar afspraak met een broodje op de vuist of ’s avonds na een drukke dag op kantoor neerploffen op de bank.